stab4 1

10 napos letyepetye, közel 2 millióért! Köszönjük!

Június 11-én este végetért 10 napos adománygyűjtő kampányunk, amelynek köszönhetően milliomosok lettünk! A kampányban a dajer.hu javára összesen 1.915.277Ft támogatás gyűlt össze a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány által szervezett, június 2. és 11. között zajló Adjuk Össze kampányban és a zárórendezvényként, Európában először kipróbált  Élő Adás Online  közösségi adománygyűjtő esten. Felemelő érzés volt látni, hogy mennyire sokan mozdultak meg értünk, s bár tudtuk, hogy jó lesz a  dajer.hu mottója, a „Nem mondod?!! De durva!”, de hogy ennyire, azt nem is sejtettük! A most gyűjtött adományból ősztől egy intenzív szezont tervezünk, rendszeres megjelenésekkel és az októberi Melltartó Nélküli Világnap köré szervezett közösségi programokkal, melynek részleteiről később itt beszámolunk. Az őszi időszakot egyben arra is szánjuk, hogy bemutassuk a dajer.hu hosszú távú fenntarthatóságát megalapozó szolgáltatáscsomagunkat. 

Nagyon köszönjük valamennyi támogatónknak az adományát, a bíztatását,  a kampányban értünk fantasztikusan küzdő valamennyi nagykövetünknek a munkáját: Berényi Mariannak, Bihari Ágnesnek, Csóli Virágnak, Lippai Krisztinának, Medgyesi Ágotának,  Müllner Dórának, Papp Dórának, Scsaurszki Tamásnak, Simon Balázsnak, Zagyva Katának. Hálásak vagyunk valamennyi velünk élő férfinak, nőnek és gyereknek, hogy kibírták velünk ezt a szuperintenzív időszakot, és hogy mellettünk álltak. Köszönjük a lehetőséget  és a bizalmat a szervező Gyökerek és Szárnyak Alapítványnak, és gratulálunk az Élő Adás Online rendezvényen velünk együtt bemutatkozó szuper, két másik csapatnak, a Menetszél Egyesületnek és a komáromi Élettér Egyesületnek!

Ezen az online  záróesemény utolsó pillanataiból kifényképezett,  kissé elmosódott, de  a lényeget jól megmutató képernyőképen látható a kampány eredménye:

élő adás eredmény

 

S ha  még nem lenne elég a jóból, erre a boldog  alkalomra készített ajándékot kaptunk Nagy Bernadett énekestől is, akivel pont a kampány jelent meg nálunk interjú. Köszönjük Bettinek is!

A dajer.hu csapata: Ámon Ada, Barna Era, Frazon Zsófi, Kovarszki Andrea, Lippai Krisztina, Miklusicsák Aliz, Móra Gabriella, Moscu Katalin, Müllner Dóra, Szentirmai Dóra,