EX4A5887

Dalok a szobából – táncszínházi programajánló

Amikor a jövő dajerináiról beszélünk a szerkesztőségben, akkor olyan kreatív, gondolkodó, kritikai érzékkel megáldott fiatal lányokra gondolunk, mint a m.a.d.a.m. társulat tagjai. Innen-onnan hallani, hogy bizony nem csak a negyven feletti nők olvasnak minket, hanem már a huszonéves lányok is, és ennek mi nagyon örülünk, ezért úgy gondoljuk, hogy nekünk kutyakötelességünk őket nézni és ajánlani is. Ez a táncszínházi előadás nem csak a témája, de a formája miatt is különleges előadásnak ígérkezik. Olvassátok a beharangozójukat!

Ki hallott már olyan előadásról, ahol ugyanannyi néző van, mint előadó? Márpedig következő Dalok a szobából előadásunk ilyen exkluzív esemény lesz április 13-án, a Kultúr Krimóban. Az intim női szobánkba csak azt a négy szerencsés személyt engedjük be, akik jelentkeznek a musicanddanceandmore@gmail.com email-címen, és akiket a jelentkezésük alapján kiválasztunk. Várjuk minden olyan 16 év feletti jelentkezését, aki testközelből szeretne megtapasztalni egy különleges és egyedi élményt, amire csak most van lehetőség.

EX4A5986

És neked volt gyerekszobád? Kivel kellett osztoznod rajta? Kit engedtél be? Mit nem engedtél ki onnan? És most van felnőttszobád? És az mitől a sajátod? Milyen benne lenni úgy, hogy tudod, hogy az a gyerek, aki valamikor te voltál, még mindig benned van, benne pedig a saját gyerekszobaélményei? 

EX4A5914

Most, hogy mögöttünk van a bezártság időszaka, amikor ugyanaz a négy fal nemcsak az otthont jelentette, hanem már a munkahelyet, a kocsmát, az edzőtermet, a színházat is, érdemes rátekinteni erre a térre, és átgondolni, hogy hogyan is vagyunk egymással. Mindegyik szoba más, ahogyan a hozzájuk fűződő viszonyok is különböznek, de a szobákkal kapcsolatos, kollektívan átélt élmények – amilyen a gyerekkor, a kamaszkor, a párválasztás, és a karantén – mégis sokunkban nagyon hasonlók. Vannak olyan részei ezeknek a tapasztalatoknak, amikről nem beszélünk, mert titok, kell köré a négy fal. Mi most lebontunk a négyből egyet, és feltesszük a színpadra, hogy négy nő táncán, beszédén, énekén és zenéjén keresztül bárkihez eljuthasson. Egy ötödik, hatodik, hetedik, nyolcadik és kilencedik nő szobafogalma pedig egy-egy festményen jelenik meg, de hogy mikor, hogyan és hol, azt majd csak az előadásban leplezzük le.

krimo facebook bejegyzes

(forrás: m.a.d.a.m. Társulat)

További infók: 

E-mail: musicanddanceandmore@gmail.com; Instagram: @m.a.d.a.m.official; Facebook oldaluk itt, YouTube csatornájuk itt érhető el

 

Tetszett ez az írás?!
Ha igen kövessen bennünket a Facebookon, Instagramon, iratkozz fel a Youtube-, podcast– vagy Spotify csatornánkra!