Hanna-heg könyvborító

Farkas Éva: Hanna-heg – egy könyvbemutató vágott verziója

„Kevés súlyosabb trauma érhet egy embert, mint eltemetni a gyerekét. Hanna másfél éves volt, amikor kezeletlenül hagyott kórházi fertőzés miatt elvesztette az életét. Farkas Éva könyvéből megismerhetjük a kórházban eltöltött négy nap eseményeit, az okokat, amelyek Hanna halálához vezettek. A történet az anya szavai által kel életre, kíméletlen őszinteséggel mutatja be a család gyötrelmét és talpraállásukat… A sorstársak számára vigaszkönyv, reményt hordozó útitárs. A segítő szakembereknek gyászolók támogatásához útmutatás. A társadalomnak tükör, a hozzátartozóknak bátorítás: a gyászolót magára sose hagyd!… A könyv a szeretet erejéről, az élet szentségéről, választásaink jelentőségéről, összeomlásról és újrakezdésről szól, arról, hogy van élet a halál után, és hogy a boldogság tanulható.”- olvashatjuk a fülszövegben. A Talentum Kiadó gondozásában  megjelent könyv bemutatójára nemrégiben a MagNet Közösségi Házban került sor. A szerző vendége Singer Magdolna író, gyásztanácsadó volt, részleteket olvasott fel Miklusicsák Aliz, a beszélgetést Barna Era vezette. 

 

Hanna-heg dedikálás

kép 1 / 3

 
 
 
A felvételt Gainer Krisztián készítette, a technikai utómunkában Tóth Péter segített. Az eseményen Nagy Kati fotózott, a vágott verziót Barna Era szerkesztette .
 
A könyv második kiadása Mocsonoky Anna javításai alapján készült, megrendelhető a Talentum Kiadónál, illetve budapesti érdeklődők közvetlenül a szerzőtől is át tudnak venni még néhány dedikált példányt.