Tumblr l 598209512624161

Judy Oliva: Chair of Hearts https://www.instagram.com/judeeeoliva/

Visszajövünk! – Zárás előtt: négynapos ünnepi nyitvatartás

Több mint három és fél év után az általunk beindított virtuális szalon bizonytalan időre bezár, kiteszi ajtajára a  ̶R̶ö̶g̶t̶ö̶n̶ ̶j̶ö̶v̶ü̶n̶k̶!̶  Visszajövünk! táblát. Elfáradtunk, legatyásodtunk (ennek vajon hogy van a női verziója?), számos pályázatot írtunk és nem nyertünk meg, a vállalkozásainkat bezártuk vagy felfüggesztettük, költözünk, szakítunk, munka után futunk és pénzt keresünk, újat tanulunk és régi tudást porolunk le, ápolunk és gyászolunk. De továbbra is öröm együtt lenni, sírunk és nevetünk, kórusban szidjuk és élvezzük a változó kor és a változókor örömeit – csak be kellett látnunk, hogy most nem tudunk szerkesztőségként működni. Ezért türelmet kérünk, és azt, hogy figyeljétek a jövőben egyelőre megjósolhatatlan nyitvatartásunkat! A dajer.hu akkor lesz nyitva, amikor nyitva lesz. 

Mielőtt azonban átmenetileg elköszönünk, csütörtöktől vasárnapig jövünk még nektek néhány ünnepi, avagy búcsúmegjelenéssel. Holnaptól lesz alkalomhoz illő Outfit fotósorozat Bihari Ágnestől és szerkesztőségi After-horoszkóp különkiadás, majd vasárnap este 7 órától egy igazán különleges Dajer-premierrel várunk Benneteket, megajándékozva kitartó olvasóinkat, rendszeres és alkalmi adományozóinkat eddigi figyelmükért és támogatásukért: Alessandro Baricco Selyem című, a vágyról és az elérhetetlen boldogságról szóló világhírű novelláját – a szerző engedélyével – Miklusicsák Aliz olvassa fel.
Az általunk tavaly létrehozott Dajer Alapítvány a negyven feletti nők társadalmi láthatóságáért pedig dolgozik tovább, hallani fogtok még rólunk…
 
Vége pedig akkor van, amikor vége van. Vagy nem.
 
András László: Mikor van vége
Elmondja: Miklusicsák Aliz
Kollázs: Kovács Andrea
 

Tetszett ez az írás?!
Ha igen, kövess bennünket a FacebookonInstagramon, iratkozz fel a Youtube-, Podcast– vagy Spotify csatornánkon!