borito

After-horoszkóp – Augusztus

Minden „normális” női magazinban van horoszkóp, úgyhogy a dajer.hu is elhatározta, hogy megörvendezteti az olvasóit ezzel a műfajjal. Mármint azt az olvasót, aki megtalálja a maga havi horoszkópját, merthogy csak azok a csillagjegyek szerepelnek rovatunkban, amelyek mögött ott áll a szerkesztőség valamelyik tagja – persze névtelenül. Szerzőgárdánk bővülésével előbb-utóbb talán a Rákok, Mérlegek, Szüzek és Bakok is örvendezhetnek majd… De „normális” horoszkópot ne várjon senki! Az after-horoszkóp lényege ugyanis az, hogy utólag, az előző hónapra visszamenőleg tudhatod meg, mi történt veled. Vagy velünk. Vagy akárkivel. Még az is lehet, hogy bejön.

Kos

kos 1Ha hónap elején váratott magára a fizetés, akkor tudd, hogy nem azért, mert a Hold kvadrátban volt a Marssal, hanem egyszerűen még nem alakult ki az új, beolajozott katás bizniszed. Augusztusban készültél fel a következő félévi csillagállások megpróbáltatásaira. Nyaralás? „Volt, hogy volt és volt, hogy nem volt” – belföldi pamflék, kis színes lángosokkal és gyerekhisztikkel a Balaton partján. Annak ellenére, hogy epe- és májtisztítást végeztél, az egészséged rendben volt augusztusban. Mondjuk túl is figyelted magad, kicsi lazulás nem ártott volna. Látom, egy jó kovászosuborka-receptet találtál a neten, krumplival… hát, lássuk meg!

Bika

BikaEz a hónap a munkahelyeden a stabilitás jegyében telt: vagy te voltál szabadságon, vagy az összes többi ember, akivel dolgod lett volna. Nem csoda hát, hogy főnöködtől nem kaptál pozitív visszajelzést. Energiád sok embert vonz, miközben egyre kevesebb nevet tudsz megjegyezni. Ezt sokféle taktikával és praktikával próbálod kicselezni, de van egy pont, amikor el kell engedni, be kell vallani. A szingli nőstény Bikáknak az augusztus a lehetőségek sorát kínálta fel pártalálásra, ezeket azonban rendre nem ismerted fel. Utólag sajnos már nem lehet két vállra fektetni a sorsot (sem). Szeptemberben majd figyelj jobban!

Ikrek

ikrekAugusztusban az Ikrek számára pozitív energiák uralkodtak. A Nap az Oroszlánban állt, úgyhogy rengeteg kreatív energiád volt. Annyi, hogy a munkádban még a vezetői képességeidet is megcsillogtathattad. Jól érezted magad ebben a szerepben. Ha mégsem, akkor a másik feled érezte így. Az energikusságot fokozta a Mars a Kosban és a Vénusz az Ikrekben is, így aztán el is utaztál kalandot és új szerelmet keresni. Ha mégsem, akkor ez is a másik feleddel történt, te pedig, a hűség szobra, itthon maradtál (erre a Merkúr az Oroszlánban is rásegített). Mivel a bolygók stresszhelyzetekben indulatos reakciókat is jeleztek, ezen össze is vesztél magaddal, így ebben a pozitív hónapban ismét kihagytad a lehetőséget, hogy a vágyaidat harmonizálva megszüntesd a jegyedre oly jellemző kettősséget.

Oroszlán

oroszlanVártad már a teliholdat, mint a Messiást, és bár 3 hetet megint késett, ebben a korban örülj neki! A NAV adatszolgáltatási felszólítása emelte a vérnyomásodat, sőt a pénztárcádra nézve is kritikusan is alakulhatott volna, de a könyvelőd állított a bolygóidon. Oroszlánból néha a gyáva voltál, a sikertől ismét megijedtél, megint a régi nóta. Szépen tartottad a kevesebb Adriát, több Viharsarkot – jacht helyett kajakra jó volt. Az augusztus neked a születés és halál, ünnep és gyász hava volt. Lehettél volna akár B52-es, robbanékony nehézbombázó vagy lángoló koktél is a születésnapodon, de tűz helyett gyertyát gyújtottál egy 47 évesen elment barátodért.

Skorpió

9975396Kedves Skorpió! Lásd be, hogy az augusztus házon és önmagadon kívül talált– de teljesen. Még szerencse, hogy vizes jegyként élvezted a folyók, tavak közelségét. Jó társaságban csak úgy repült az idő, minden jegy összegyűlt, aki számít. A hónap végén még a csillaghullást is élvezni tudtad, sőt végre egy koncertre is eljutottál. A Mérleggel való kapcsolatod továbbra is bonyolult, de ne csüggedj, a Mars hatása enyhül, egyre könnyebben kezelhető a helyzet. Sok időt töltöttél a kiskorú Bak és Vízöntő társaságában, gyakran az idegeidre mentek. De sose add fel a reményt! Látod, itt a szeptember, és elkezdődött az iskola. A munka új kihívásokkal várt: óvatosan, türelmesen bánj a Bikával, a megfelelő pozíció kialakítása nagyon fontos. Egészségi állapotodra nem lehetett panaszod, a korona hivatalosan is elkerült.

Nyilas

kosKis mesterlövészem! Augusztusban össze-vissza lődöztél mindenféle cél nélkül. Energiád úgy porladt szét az éterben, mint Ámor célt tévesztett nyilai. Daimonoddal tökéletes ellenritmusban mozogtatok. Sokat szunyókáltál, új táncmozdulatokkal kísérleteztél, amelyeket még a Bak(kecske) is megirigyelt tőled. Bár semmit nem dolgoztál komolyan, pénz mégis csurrant-csöppent, hiszen hódolóid mindig akadnak. Finom falatokkal kényeztetted magad, főként mások számlájára. Nyélbe ütöttél egy olyan ingatlanüzletet, amelyben az árat sikerült felfele alkudnod – a magad kárára. Szerelmi légyottjaidat ugyanúgy elkapkodtad, mint minden egyebet. Szerencsére a partnereid kitartóak. A Mérleg mindkét serpenyőjét kiborítottad.

Vízöntő

Vízöntő jegyCsudabogaram, ez a hónap is rendhagyó volt! Amíg mindenki lazított, és azzal ámította magát, hogy nyaral, benned ezerrel tombolt a munkavágy. Kissé hirtelen és új dolgok szakadtak a nyakadba, de te szereted a kihívásokat, úgyhogy (majdnem) mindent leleményesen megoldottál. Hihetetlen módon több pénz jött a házhoz, mint az idei bármelyik hónapban, ezért kisebb lakberendezési tervekbe bonyolódtál. Nagyjából a tizenhatod részét sikerült is véghez vinned. Érzelmi életed szinte tragédiába torkollott, de közös erővel és külső segítséggel sikerült elhárítanod a visszafordíthatatlant. Szívósnak és kitartónak bizonyultál, ezért a tested kapott egy kis kényeztetést. Igazából úgy élted túl a hónapot, hogy úgy tettél, mintha semmilyen más jegy nem létezne a Föld kerekén.

Halak

9975404Kedvenc Halam, Ten magad! Augusztusban elmondhatod, hogy szembeúsztál a horoszkópos előrejelzések áramával, s leginkább a folyó árnyékos oldalán haladtál, így a személyes problémáidat sem oldottad meg, és a hiányzó dolgokban való matatás is csak időnkénti levegővételhez dobott fel a víz felszínére. Az árnyoldalak integrálása semmilyen személyiségfejlődéshez vagy okuláshoz nem vezetett, csupán visszavetett a mélybe. A szerelem sem jött, hisz szingli sem vagy. Párban párnádat már gyűrve sejtetted, hogy a hullócsillagok zuhatagában, a víz felszínén tükröződve magad mögött marad a tökéletes harmónia meghittsége.

 

Illusztrációk: refinery29

Tetszett Önnek ez az írás?! Ha igen kövessen bennünket a facebookon és az instagramon!