styling

Top styling ötletek: adidas cipő párosítsa stílusos ruhákkal

Nem gyakran fordul elő, hogy a stílus és a kényelem mindig kéz a kézben jár. Általában, amikor elegáns öltözékre gondolunk, finom anyagokból készült ruhákat és magas sarkú, vékony cipőket képzelünk el. Nos, 2022-ben a divat úttörői szerint magassarkú nélkül is össze lehet állítani stílusos ruhákat. Idén akkor is elegánsan öltözöttnek számítasz, ha egy pár adidas cipőt viselsz a lábadon.

Nem gyakran fordul elő, hogy a stílus és a kényelem mindig kéz a kézben jár. Általában, amikor elegáns öltözékre gondolunk, finom anyagokból készült ruhákat és magas sarkú, vékony cipőket képzelünk el. Nos, 2022-ben a divat úttörői szerint magassarkú nélkül is össze lehet állítani stílusos ruhákat. Idén akkor is elegánsan öltözöttnek számítasz, ha egy pár adidas cipőt viselsz a lábadon.

A korábbi években felhúztuk volna a szemöldökünket, ha egy fiatal nő, garbóval kombinált midi ruhát tornacipővel viselt volna – ma már ez a kombináció nem csak megengedett, hanem egyenesen ajánlott!

Azonban van néhány szabály, amelyet szigorúan be kell tartani a megfelelő párosításhoz, mind kromatikusan, mind stilisztikailag.

Próbáld meg a lehető legegyszerűbb változatokat választani

A divatban elég könnyű elrontani a tornacipők kombinációit, különösen, ha egy kifinomult öltözékre törekszel. Ha olyan eseményen veszel részt, ahol mindenki koktél vagy elegáns ruhát visel, és te leszel az egyetlen nő adidas cipőben, akkor elég fontos, hogy a megfelelő egyéb ruhadarabok kiválasztásával kompenzáld.

Ilyen helyzetekben egy pár minimalista női adidas cipő remekül illik egy elegáns alkalmi öltözékhez. A biztonság kedvéért mindig választhatsz fekete lábbelit, hogy tovább csökkentsd az össze nem illő megjelenés kockázatát. Ami a lábbeliket illeti, mindig válassz kiegészítő színeket, hogy a színek egyensúlyban legyenek.

A nadrág mindig egy lehetőség

Ha nem akarsz mindenféle kombinációkkal bajlódni, válassz egy klasszikus nadrágot. Az előző évekhez hasonlóan idén is divatosak a magas derekú nadrágok, amelyekben a boka szabadon marad.

A tornacipő-kombinációkat illetően viselhetsz például egy pár alacsonyan kivágott (a boka fölé nem érő) sportcipőt.

A legfontosabb dolog a nadrág és a sportcipő kombinálásakor, hogy a nadrág mandzsettája egyáltalán ne takarja a cipőt. Mi lenne a vonzó abban, ha vennél egy olyan sportcipőt, amire büszke vagy, és aztán a nadrágoddal eltakarnád?

Felsőnek válassz galléros inget vagy puffos ujjú blúzt. Az utóbbi javaslattal azonban óvatosan bánj – ha az utóbbi mellett döntesz, kerüld a kiegészítők viselését, különben túlságosan zsúfolt lesz az öltözéked.

 

Válaszd a midi vagy maxi ruhák viselését

A hétköznapi stílusnál, amikor egy pár adidas cipőt választasz ruhádhoz, ideális esetben a ruha nem lehet hosszabb, mint a lábszár közepe.

Ha elegáns megjelenésre vágysz, válassz olyan ingruhát, amely a derekán gumival vagy húzózsinórral van megkötve, és párosítsd aszimmetrikus talpú adidas cipővel. Egy ilyen pár remekül illik majd a ruhádhoz.

 

Ne feledkezz meg a bőr adidas cipőről

Minden magára valamit is adó divatrajongó számára kötelező, hogy legalább egy pár kizárólag bőrből készült adidas cipő legyen a szekrényében. Nemcsak jól néznek ki, de legfőbb előnyük, hogy mindenhez passzolnak. Egy színes virágmintás, vékony selyemruhához is jól illenek. Így olyan hétköznapi megjelenést kaphatsz, amely ideális egy barátokkal töltött estéhez.

 

Vásárolj egy pár piros adidas cipőt

A vörös az a fajta szín, amely nagyon erős intenzitása miatt azonnal megragadja a tekintetet. Meleg, elsődleges színként a piros szín energiaszín – a függetlenséget, az önbizalmat és a bátorságot szimbolizálja. A vörös színt a lelkesedéssel, a szenvedéllyel és a melegséggel is kapcsolatba hozhatjuk. Gyakran használják elegáns ruhákhoz, mert túláradó önbizalmat ad, és nagyon magabiztosnak érezheted magad. A piros ruházat a vibrálás és az erő érzetét keltheti. Ha a piros ruhák jól megérdemelt helyet biztosítanak a reflektorfényben, várj, amíg meglátod a lábbeliket!

Ahogy a fekete mindenhez illik, úgy a piros is megmenthet egy rossz helyzettől. Ehhez jön még az a tény, hogy 2022-ben a piros sportcipő a divat.

Ami a párosítást illeti, egy pár piros, alacsony talpú női tornacipővel stílusos öltözéket hozhatsz létre, és nagyon kényelmesen érezheted magad. Az aktív napokra választhatsz egy elegáns öltözéket, amely egy egyszínű, nude árnyalatú miniruhából és egy pár piros tornacipőből áll.

Mostantól lehetőséged van arra, hogy stílusos ruhákat állíts össze anélkül, hogy aggódnod kellene a magassarkú cipő miatt. Válassz egy kényelmes adidas cipőt, és élvezd a meleg évszakot úgy, ahogy megérdemled!

(Szponzorált tartalom)