Életfogytig tartó diéta, Amerikából hozott recept, kóstolgatás, a piruló hagyma sercegése, kissé megszottyadt, de finom sült padlizsán, avagy mit eszik a színésznő a főpróbahéten, premier előtt. A Mit ér, ha? zenés női varieté szeptember 17-ei bemutatója és másnapi előadása előtt, a darab egyik szereplőjénél és egyben a Láthatáron Csoport vezetőjénél, Feuer Yvette-nél Barna Era járt. Gasztro – podcast zenével, ráérősen, csajok a konyhában. Hallgathatjátok bárhol, kocsiban, kocogás vagy kutyasétáltatás közben, piac vagy színház előtt, esetleg tekerjétek fel a konyhában a hangerőt és főzzetek velünk!
Fotó: Reviczky Zsolt
Paradicsomos padlizsán feta sajttal – hozzávalók:
2 közepes padlizsán; 1 nagy fej vöröshagyma; 2 húsos TV paprika, 1 darabolt, hámozott paradicsomkonzerv; 10-20 dkg feta, olivaolaj; cumin, azaz őrölt római kömény, esetleg egy kis vörösbab, só, bors. Mehet a tetejére még görög joghurt is. Köretnek rizs vagy quinoa ajánlott.
A Mit ér, ha? zenés női varieté a mulandóságról premierje és előadása 2021. szeptember 17-én és 18-án lesz a Jurányiban, amelyre a jegyek elkeltek, de az októberire még kaphatók!
A produkció Facebook oldala itt érhető el, az előadás igazi női munka lesz. Szereplők: Álmosd Phaedra, Feuer Yvette, Manyasz Erika, Romankovics Edit, Szalontay Tünde. Rendező: Romankovics Edit. A színészek improvizációja alapján írta: Romankovics Edit és Zsigó Anna. Dramaturg:Zsigó Anna. Zeneszerző: Fűri Anna. Dalszövegek: Kiss Judit Ágnes. Koreográfus: Hód Adrienn. Látványterv: Horváth Jenny – Komesz Borbála.
A dajer.hu a produkció médiatámogatója.