Miután legutóbb egy könnyűnek cseppet sem mondható, de tucatnyi nőt boldoggá tett, bográcsban főtt marhapörkölttel jelentkeztünk, ennek a macondoi fülledtségű hétnek a végén jöjjön valami tényleg lágy és selymes ajánlat. Az egykor nászajándékba kapott recept így vándorol tovább egy csipetnyi múltidézéssel és hétköznapi hedonizmussal fűszerezve, hogy a végén a készítő és a kóstoló is örökre elköteleződve mellette, rávágja a boldogító igent! Miklusicsák Aliz gasztro – hangalámondása step by step, egy vasban gazdag aszaltszilvás májkrémmel.
Hozzávalók:
1 fej hagyma
fél kiló csirkemáj
marék aszalt szilva
kókusztej
só, bors, majoranna, lestyán
Tetszett ez az írás?!
Ha igen, kövess bennünket a Facebookon és az Instagramon!
Röviden: természetes fekete, rejtőzködő magamutogató, bringán mélázva dudorászó, közösségszervező családanya.
Egyszer volt a hajamban dauer a 90-es évek közepén, amikor anyám egy új kemikália márkát rajtam próbált ki. Női ágon a családomban mindenki fodrász volt. Gyerekkoromban sokat ültem a búra mellett és szórakoztattam az alatta ülő néniket. Azóta tudom, hogy közöm lesz a dajer szóhoz, de más irányba haladtam. A színészképzés egyszerűbbnek tűnt akkor, és azt hittem ott nem lehet trombózist kapni. Színház, muzsika, közösségi terek/programok szervezése és két gyerek után, mégis utolért a transzgenerációs örökség. Úgy döntöttem, nem járok terápiára emiatt, inkább hasonhajú barátnőimmel létrehozunk egy nonfrizuratív szalont, ahol kibeszélhetjük régen cipelt sóvárgásainkat.