Miután legutóbb egy könnyűnek cseppet sem mondható, de tucatnyi nőt boldoggá tett, bográcsban főtt marhapörkölttel jelentkeztünk, ennek a macondoi fülledtségű hétnek a végén jöjjön valami tényleg lágy és selymes ajánlat. Az egykor nászajándékba kapott recept így vándorol tovább egy csipetnyi múltidézéssel és hétköznapi hedonizmussal fűszerezve, hogy a végén a készítő és a kóstoló is örökre elköteleződve mellette, rávágja a boldogító igent! Miklusicsák Aliz gasztro – hangalámondása step by step, egy vasban gazdag aszaltszilvás májkrémmel.
Hozzávalók:
1 fej hagyma
fél kiló csirkemáj
marék aszalt szilva
kókusztej
só, bors, majoranna, lestyán
Tetszett ez az írás?!
Ha igen, kövess bennünket a Facebookon és az Instagramon!
Ez is érdekelhet
-
Az 1775-ös áttekintő térkép és a ’80-as évekbeli válasz az autodidakta házi hajbarkácsolás kihívására
-
Feminista Mozaik: hogyan rakjuk ki együtt?
-
Paraffinos láncfürdő – biciklis mix
-
„Ma már nincs 18 perc figyelme egy embernek” – TEDxÚjlipót – Beszélgetés az ötletgazda Sághy Krisztinával
-
Őszi hírlevél