Dajer Web Boritokep 1000x563px 01 1

Dobjunk össze egy szatyornyi cikket! – kampányindító

Nincs mese, ismét a támogatásotokat kérjük a folytatáshoz. Most az első 50 adományozó kedvű olvasónk dizájnos dajervarrott vászontáskával a vállán tehet valamit a 40 feletti nők társadalmi láthatóságáért, a saját és mások tájékoztatásáért és szórakoztatásáért, valamint a magazin fennmaradásáért. Kampányrészletek és két és fél éves rapid beszámoló a cikkben. Szatyorba, szatyorba!

Nagy utat jártunk be azóta, hogy egy kávéházi asztal mellett megszületett a Dajer.hu ötlete. 2019 áprilisa óta 46 szerzőnktől 321 megjelenésünk volt: cikkek, podcastok, fotósorozatok és rajzok, dalok és mixek, szerkesztőségi horoszkópok, felolvasások. Ez idő alatt 55 ezer IP-címről érkeztetek a Dajer oldalára, a havi látogatóink száma olyan, mint a korunk: változó, 1500 és 4000 fő között ugrál. Tavaly ősz óta minden vasárnap este online szerkesztőségi ülést tartunk, közben olykor főzünk, gyereket nevelünk, autót vezetünk, bort iszunk és néha prédikálunk. Eddig két adománygyűjtő kampányt szerveztünk: 2020 júniusában sikeresen gyűjtöttünk az Élő Adás rendezvényén, idén márciusban pedig nőhónapi kampánycikkekben kértük – férfi vendégszerzőink közreműködésével – a támogatásotokat. A magazin oldalán bevezettük a szép piros Támogatom gombot, s immáron vannak olyan olvasóink is, akik havi összeggel járulnak hozzá a magazin működéséhez. Idén áprilistól hivatalos kiadónk a Dajer Alapítvány a negyven feletti nők társadalmi láthatóságáért, amelyet mi hoztunk létre. Pályáztunk, egyelőre nem nyertünk. Tárgyaltunk, bizakodunk. Sok tervünk van együtt, mert hiszünk benne, hogy amint a negyven feletti nőket, úgy a Dajert sem lehet leírni – csak megírni.

Fennállásunk óta 1,8 millió Ft-ot költöttünk úgy, hogy még az igen szerény, 10 ezer forintos egységes szerzői honoráriumunkkal számolva is 3,2 millió forintnyi cikket írtunk, nem beszélve az ezen felül szerkesztésre, dizájnra, honlapfejlesztésre és minden másra szánt, illetve önzetlenül felajánlott időről és szakértelemről. Most kifogyóban vannak a tartalékaink, ezért úgy döntöttünk, itt az ideje egy újabb kampánynak. 50 elkötelezett olvasót keresünk, akik fejenként 10 ezer forinttal támogatják egy-egy jövőbeli cikkünk elkészültét. Cserébe most egy menő Dajer-szatyrot kapnak tőlünk ajándékba, amit a szerkesztőség tagjai saját kezűleg és közösen varrtak, miután ezt az egészet kitalálták a marketingeseink, megtervezték a tervezőink, beszerezték a beszerzőink, megszervezték a logisztikusaink, összehangolták a HR-eseink, életben tartották a cateringeseink, előkészítették a szabászaink – akik mind mi voltunk. Mert még lenni szeretnénk.

Ugyanez képriportban így történt egy novemberi szombaton – közösségi varrodai napunkat Bihari Ágnes dokumentálta, lásd az alábbi képgalériában! Külön köszönjük a Medence Csoport segítségét, akik remek helyszínt biztosítottak nekünk ehhez a kihíváshoz!

És a végeredmény:

A kampány arculatát Dusik Móni logójának, Bihari Ágnes és Kovarszki Andrea képeinek felhasználásával Bene Andrea tervezte. Köszi!

Dajer Banner 728x90px 01 2

 

UPDATE!  „Dobjunk össze egy szatyornyi cikket!” kampányunkban időközben gazdára talált az 50 szatyor,  december 13-ig! Innentől sajnos már nem tudunk ajándékot adni, de köszönünk minden támogatást!

  • A piros TÁMOGATOM gomb megnyomásával, bankkártyás fizetéssel támogathatsz minket. 
  • Ha semmiképpen nem tudsz bankkártyával adományozni, akkor banki átutalásodnak is örülni fogunk:

A Dajer Alapítvány számlaszáma: MAGNET 16200151-18561782

Köszönjük!