Papíron ugyan tegnap ért véget az idei farsangi szezon, de ki tartja magát a papírhoz pandémia idején? Mi mindenesetre támogatni szeretnénk a NEM tökéletes anyákat és nagymamákat most azzal, hogy megmutatjuk, az utolsó pillanatos csemege is pont ugyanolyan finom tud lenni – és pont ugyanolyan gyorsan is fog elfogyni – mint a gondosan előre eltervezett. Miklusicsák Aliz farsangi gasztro ajánlata hangalámondással, konyhai csörömpöléssel.
Ebben a részben a hamisítatlan, újrahasznált alapanyagokból készült Salieri-golyók receptjét hallhatjátok, Rimszkij – Korszakov: Mozart és Salieri című operájának aláfestésével.
Hozzávalók:
100 gr marcipán massza
100 gr datolya massza
marék csokis mazsola
tábla keserű csoki
kiskanál vaj vagy kókusz olaj
marék színes dekor cukor
Ha tetszett, iratkozzatok fel a Youtube-, podcast– vagy Spotify– csatornánkra!
Ez is érdekelhet
-
Az 1775-ös áttekintő térkép és a ’80-as évekbeli válasz az autodidakta házi hajbarkácsolás kihívására
-
Feminista Mozaik: hogyan rakjuk ki együtt?
-
Paraffinos láncfürdő – biciklis mix
-
„Ma már nincs 18 perc figyelme egy embernek” – TEDxÚjlipót – Beszélgetés az ötletgazda Sághy Krisztinával
-
Őszi hírlevél