tökeim között

Moscu Katalin: A tökeim között

Életem forgatókönyveinek gyártása helyett elkezdtem a feladatokra koncentrálni. Werk-interjú egy szerzőnkkel

Fertőtlenítő-, kolbász-, villamos-, trafik-  és hóillatú városok emléke. Az érzés, amikor meleg kávészemek közé dugom a kezem. Egy vesztegetés nélkül megkapott építészeti ösztöndíj története egy korrupcióval teli korszakban. Sok utazás, és amerikai kollégáknak írt számtalan megkereső levél. Szabadság, akrojóga, sors, Verespatak, és biztosan tudni, hogy egyszer majd újra felkerül a hátizsák. 
dajer.hu szerkesztősége hólabdaszerűen növekszik, ennek a folyamatnak része az is, amikor egyikünk bemutat valakit a többieknek. Karantén idején az ismerkedés Zoomon történt, hárman – Barna Era, Kovarszki Andrea és Miklusicsák Alíz – beszélgettünk a Kolozsváron élő Moscu Katalinnal. Werk-interjúinkból a jövőben  podcastokat is tervezünk, ehhez is köszönjük, ha támogatod a június 11-ig tartó Adjuk Össze kampányunkat!  

 

Moscu Katalin írásai a dajer.hu-n:

A lehurbolt Földanya és én, az újratöltött környezettudatos

Az Év Levegő-urai: a boldog Holováczok!

 

DAJER hu borito követeknek 828x315 1

A még gazdagabb tartalom és a rendszeres megjelenés mellett most egy intenzív, eseményekkel teli szezont vizionálunk, ehhez kérjük támogatásotokat itt.Első lépésként június 2. és június 11. között, elkötelezett nagyköveteink személyes ajánlásaival, és barátaink, olvasóink segítségével, gőzerővel szeretnénk összegyűjteni legalább 700 ezer Ft-ot,  majd a kampány méltó és boldog lezárásaként az a tervünk, hogy az aznap esti Élő Adás Online adománygyűjtő eseményen célba vesszük majd a csillagos eget!

Köszönjük a bizalmat és  támogatásaitokat!

Hamarosan pedig még több infóval jövünk a kampány részeredményeivel és az Élő Adás Online meghívójával is, amelyre szeretettel várunk Benneteket!

 

Együttműködő partnereink: 

gy sz logo          Élő Adás Online logó ÉAO2020          nate logo