boritokep

Outfit IX. – sportos edition

Bihari Ágnes egy tényleg csodás tavaszi héten olyan céltudatosan edző, középkorúnak nevezhető nőtársainkra vadászott – főleg a Margitsziget környékén -, akik ragyogó napsütésben vagy az esti rózsás színbe hajló fényben futnak, gördülnek, ütnek vagy kutyával nehezített táskával power-walk-olnak…

Merítsünk hát lelkierőt Mónika (53), Nóra_1 (60), Nóra_2 (50), Tünde (43), Bea (53), Cathy (47), Jenny (50) és Dóra (45) példájából! (a nevek+korok nem követik a megjelenés sorrendjét!)

1 bea 53 scaled

 

2 cathy 47 scaled

 

3 monika 53 scaled

 

4 nora1 50 scaled

5 tunde 43 b scaled

 

6 Dora 45 scaled

 

7 Jenny 50 scaled

 

8 nora2 60 scaled

A pesti rakpart ismétlődő hétvégi lezárása óta párszor végignyomultam görkorival a Lánchídtól a Margit hídig meg vissza, és örömmel láttam, hogy olyan képet mutat a város, mintha egy normális ország jó hangulatú fővárosában lennék: biciklisek, gördeszkások, gyerekesek és kutyások, görkorizók a hátizsákjukból szóló zenével végig a kétsávos úton; turistahordák csak nyomokban – a forgalom meg valahol messze bűzölög, ott, ahol nem zavarja az életet.

A küzdelem a test formába rántásáért a Margitszigeten is pörög, a déli szigetcsúcs relatív új felnőtt-játszótere szinte mindig népes – a híd alatt, a vízzel körülfolyt területen edzeni tényleg vizuális élmény, de a Duna-parti futópálya is látványos, és az is tele van!

Mert mozogni pedig kell. Valamelyik álmatlan éjjel ennek a depresszióról értekező, megnyugtató hangú pszichiáternek az előadására próbáltam elaludni (sikerült), de előtte még többször felriadtam arra, hogy a szakember megerősíti: sportolni kell, nincs mese, a mozgás (szinte) mindenen segít, a hiánya viszont mindent nehezebbé tesz. Először is a testet.

A képek a szerző tulajdonát képezik, melyek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

Tetszett Önnek ez az írás?!
Ha igen kövessen bennünket a Facebookon és az Instagramon!

A Szerző írásai a dajer.hu-n:

Outfit VIII. – fotósorozat, ezüst edition
Outfit VII. – különkiadás, férfiakkal!
Outfit VI. – fotósorozat
Outfit V. – fotósorozat
Outfit IV. – fotósorozat
Outfit III. – fotósorozat
Outfit II. – fotósorozat
Outfit – fotósorozat
You rock, girl! Bihari Ágnes gyorsfénykép-tárlata