boritokep

Outfit XI. – fotósorozat, nyári ruha edition

Bár ebben a hónapban kétségtelen hogy esőkabát vagy gumicsizma street fashion válogatással is jelentkezhetnénk, azért a fotós is ember. Bihari Ágnes így is mindig órákon át vadászik az utcákon a mobiljával, hogy aztán valami igazán hétköznapian szépet és bevállalósan  izgalmasat hozzon nekünk.

Arra kíváncsi, hogy mik 2021 júliusának legforróbb nyári ruha trendjei? Akkor klikkeljen tovább! Egyrészt azért, mert fogalmam sincs; másrészt, ha őszinte vagyok, nem is igazán érdekel. Nem mintha nem vennék fel nyári ruhát szívesen, csak hát valahogy sosem állt jól. Ellenben örömmel látom, hogy vannak kortársaim, akiknek viszont igen.

Íme Helga (56), Zsuzsa 1 (65), Gabi (53), Anikó (65), Gabó (52), Annamária (52), Zsuzsa 2 (56) – azaz 6 random nyári ruha, plusz 1 kezeslábas! 

1 aniko 65 scaled

 

2 gabo 52 scaled

 

3 annamaria 52 scaled

 

4 zsuzsa2 65 scaled

 

5 zsuzsa1 56 scaled

 

6 helga 56 scaled

 

7 gabi 53 scaled

Jó ideje az tetszik a  legjobban, ami nem csak, hogy eltér a szokásostól, de radikálisan és szemmel láthatóan örömmel tér el. Ilyet én magam sajnos még csak elég ritkán merek hordani. Valószínűleg a 60-at is el kell majd ahhoz ütnöm, hogy elhiggyem, tényleg azt lehet vizuális jelként magamra akasztanom, amihez csak kedvem van. A mostani sorozatban szerepel egy számomra igazán inspiráló minta, még ha részleteiben elsőre meglepő is. Egy (valószínűleg több évtizeddel ezelőtti) vászon otthonkából és hozzá illő  nejlon férfi zokniból áll a szett, amit egy női ruhából szabott táska, egy vállkendő és egy alatta megbújó afrikai legyező egészít ki. A cél tehát ki van tűzve!

Nem mintha a tűsarkúban és pöttyös ruhában bicikliző (a jármű nincs a képen), vagy a rohamosan sötétedő ég alatt szemet gyönyörködtető kék színű ruhában hazasiető, vagy a vad zöld kiegészítővel pózoló nőtársam ne lenne inspiráló látvány.

Itt a gyorsan múló nyár a fullasztó hőséggel, a durva zivatarokkal, a nyári finomságokkal teli piacokkal. Öltözzünk hozzájuk!

A képek a szerző tulajdonát képezik, melyek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

Tetszett ez az írás?!
Ha igen, kövess bennünket a Facebookon és az Instagramon!

 

A Szerző írásai a dajer.hu-n:

Outfit X. – bike edition
Outfit VIII. – fotósorozat, ezüst edition
Outfit VII. – különkiadás, férfiakkal!
Outfit VI. – fotósorozat
Outfit V. – fotósorozat
Outfit IV. – fotósorozat
Outfit III. – fotósorozat
Outfit II. – fotósorozat
Outfit – fotósorozat
You rock, girl! Bihari Ágnes gyorsfénykép-tárlata