boritokep

Outfit XI. – fotósorozat, nyári ruha edition

Bár ebben a hónapban kétségtelen hogy esőkabát vagy gumicsizma street fashion válogatással is jelentkezhetnénk, azért a fotós is ember. Bihari Ágnes így is mindig órákon át vadászik az utcákon a mobiljával, hogy aztán valami igazán hétköznapian szépet és bevállalósan  izgalmasat hozzon nekünk.

Arra kíváncsi, hogy mik 2021 júliusának legforróbb nyári ruha trendjei? Akkor klikkeljen tovább! Egyrészt azért, mert fogalmam sincs; másrészt, ha őszinte vagyok, nem is igazán érdekel. Nem mintha nem vennék fel nyári ruhát szívesen, csak hát valahogy sosem állt jól. Ellenben örömmel látom, hogy vannak kortársaim, akiknek viszont igen.

Dajer_Tamogatom

Íme Helga (56), Zsuzsa 1 (65), Gabi (53), Anikó (65), Gabó (52), Annamária (52), Zsuzsa 2 (56) – azaz 6 random nyári ruha, plusz 1 kezeslábas! 

1 aniko 65 scaled

 

2 gabo 52 scaled

 

3 annamaria 52 scaled

 

4 zsuzsa2 65 scaled

 

5 zsuzsa1 56 scaled

 

6 helga 56 scaled

 

7 gabi 53 scaled

Jó ideje az tetszik a  legjobban, ami nem csak, hogy eltér a szokásostól, de radikálisan és szemmel láthatóan örömmel tér el. Ilyet én magam sajnos még csak elég ritkán merek hordani. Valószínűleg a 60-at is el kell majd ahhoz ütnöm, hogy elhiggyem, tényleg azt lehet vizuális jelként magamra akasztanom, amihez csak kedvem van. A mostani sorozatban szerepel egy számomra igazán inspiráló minta, még ha részleteiben elsőre meglepő is. Egy (valószínűleg több évtizeddel ezelőtti) vászon otthonkából és hozzá illő  nejlon férfi zokniból áll a szett, amit egy női ruhából szabott táska, egy vállkendő és egy alatta megbújó afrikai legyező egészít ki. A cél tehát ki van tűzve!

Nem mintha a tűsarkúban és pöttyös ruhában bicikliző (a jármű nincs a képen), vagy a rohamosan sötétedő ég alatt szemet gyönyörködtető kék színű ruhában hazasiető, vagy a vad zöld kiegészítővel pózoló nőtársam ne lenne inspiráló látvány.

Itt a gyorsan múló nyár a fullasztó hőséggel, a durva zivatarokkal, a nyári finomságokkal teli piacokkal. Öltözzünk hozzájuk!

A képek a szerző tulajdonát képezik, melyek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

Tetszett ez az írás?!
Ha igen, kövess bennünket a Facebookon és az Instagramon!

 

A Szerző írásai a dajer.hu-n:

Outfit X. – bike edition
Outfit VIII. – fotósorozat, ezüst edition
Outfit VII. – különkiadás, férfiakkal!
Outfit VI. – fotósorozat
Outfit V. – fotósorozat
Outfit IV. – fotósorozat
Outfit III. – fotósorozat
Outfit II. – fotósorozat
Outfit – fotósorozat
You rock, girl! Bihari Ágnes gyorsfénykép-tárlata

 

Dajer_Tamogatom